Sjongejan Development

Wie wij eigenlijk zijn

Sjongejan Development is een full service internetbureau wat gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van websites. Wij richten ons op service en kwaliteit, maar vinden persoonlijke benadering ook heel belangrijk. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om een eigen stijl aan uw website te geven. Dit vinden wij belangrijk omdat een website het visitekaartje van uw onderneming is.

Hoe zijn wij ontstaan?

Van jongs af aan zijn we bezig met het bouwen van een luchtkasteel vol nieuwe ideeën. Dat luchtkasteel kunnen we zien als dromen die we ooit willen bereiken.

In onze ogen is alles mogelijk, en op die manier is Sjongejan Development ontstaan. Door hard te leren en inzet te tonen hebben we iets opgezet in de hoop dat het succesvol wordt.

Maar uiteraard blijft het daar niet bij. Ons luchtkasteel is groot en we gaan er alles aan doen om onze dromen uit te laten komen. We gaan de wereld laten zien wie wij zijn en wat we kunnen.

Een frisse kijk

Veel bedrijven kijken vooral zakelijk, maar wij houden van een persoonlijke band. Wij maken graag een afspraak om te bespreken wat er mogelijk is en te zorgen dat dit gerealiseerd kan worden.

Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we graag met u wat de mogelijkheden zijn. Daarna stellen we een plan van aanpak samen aan. Natuurlijk houden we u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen.

Een voorloop op anderen

Het web verandert continu, elke dag wordt er wel iets nieuws uitgevonden, uitgebracht of gewijzigd. Voor veel mensen is dit moeilijk bij te houden, maar wij proberen hiermee zoveel mogelijk voor te lopen op anderen.

Responsive Web Design
Het internet wordt tegenwoordig bezocht door diverse apparaten, denk bijvoorbeeld aan een mobieltje, een tablet, een tv, een computer of een laptop. Tegenwoordig kan dat allemaal.

Met de nieuwste technieken is het mogelijk om een website aan te passen aan al deze verschillende apparaten. Dit is iets waarin wij in gespecialiseerd zijn.