Sjongejan Development

Website ontwerp

De eerste indruk van een website is het belangrijkste. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een gebruiker binnen 5 seconden een mening vormt over een website. Sjongejan Development maakt samen met haar partners een ontwerp wat ervoor zorgt dat dit een goede indruk is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw website er uniek, mooi en professioneel uitziet!

Kleurgebruik
Bij een ontwerp is het belangrijk dat de juiste kleuren worden gekozen. Elke kleur heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen. De belangrijkste kleuren zijn rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, zwart en wit. Om een goede kleurtint te kiezen moet u eerst wat over al deze kleuren weten. Sjongejan Development en haar partners weten veel over deze kleuren en weten wanneer we welke tint moeten gebruiken voor uw website. Aan de hand van deze tint zoeken we bijpassende kleuren waardoor er een kleurenschema voor uw ontwerp ontstaat.

Hoe gaat dat in zijn werking?
Als u interesse heeft gekregen voor een websiteontwerp kunt u hiernaast een vrijblijvende offerte aanvragen. De ideeën voor uw website plaatst u in de toelichting. Nadat wij u de offerte hebben opgestuurd en u akkoord bent gegaan, beginnen wij met uw websiteontwerp.

Samen met onze partners maken wij een ontwerp dat aansluit op uw ideeën voor de website.

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan!