Sjongejan Development

Slicen/Basen van uw ontwerp

Meestal voordat een website gemaakt wordt is er een ontwerper die het uiterlijk vormgeeft. Veel ontwerpers kunnen hun eigen vormgeving niet overzetten in een volledige webpagina. Sjongejan Development biedt de mogelijkheid om het aangeleverde ontwerp in Photoshop om te zetten in een volledige html5 pagina volgens de W3 regels.

W3 regels
Online zijn er bepaalde regels vastgelegd om de structuur van een html pagina overzichtelijk en netjes te houden. W3 is een organisatie die deze regels bijhoudt en een speciale validator heeft om de html pagina's te controleren. Deze validator kunt u terugvinden op: http://validator.w3.org/.

De nieuwste technologie, HTML5 en CSS3
Sjongejan Development vindt het belangrijk om met de tijd en technologie mee te gaan. Wij zijn voortdurend bezig met het bijhouden van deze ontwikkelingen en proberen zoveel mogelijk voor te lopen op anderen. Alle websites die wij vanaf nu maken, worden zoveel mogelijk gerealiseerd in HTML5 en CSS3. Door het gebruik van speciale technieken werken deze websites ook in verouderde browsers.

Hoe gaat dat in zijn werking?
Als u interesse heeft gekregen voor een slice / base van uw ontwerp kunt u hiernaast een vrijblijvende offerte aanvragen. De link naar uw ontwerp komt in de toelichting. Nadat wij u de offerte hebben opgestuurd en u akkoord bent gegaan, beginnen wij met de slice / base van uw ontwerp.

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan!