Sjongejan Development

Overige diensten

Naast de standaard diensten kunnen wij nog veel meer, onze ervaringen lopen namelijk heel erg uit één. Informeer naar alle mogelijkheden.

Hosting
Voordat een website online gaat, moet u een hosting + domeinnaam hebben. Sjongejan Development kan door vele connecties en partners u tegen lage tarieven een kwalitatief hoge hosting en domeinnaam aanbieden. Bij het aanbieden van deze hosting kunnen wij gelijk uw website in een goede en veilige omgeving online zetten.

Webshop
Een webshop is binnen een onderneming die producten verkoopt bijna niet meer te missen. Sjongejan Development kan door standaard open-source pakketten goedkope webshops aanbieden. Natuurlijk bieden wij ook op maat gemaakte webshops aan, die aan al uw eisen voldoen.

Conceptontwikkeling
Het is moeilijk om van een klein idee een hele website te maken. Sjongejan Development denkt graag mee aan de werking van uw toekomstige website. Door onze jarenlange ervaring zijn wij goed in het uitschrijven van concepten en het maken van functionele ontwerpen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Zoekmachine optimalisatie is één van de belangrijkst en goedkoopste manieren om meer bezoekers naar uw website te trekken. Sjongejan Development is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Doordat wij veel websites in beheer hebben, hebben wij veel ervaring opgebouwd om deze websites zo hoog mogelijk in de zoekmachines te krijgen.

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan!