Sjongejan Development

Mobiele website

Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om websites te bezoeken. Sjongejan Development biedt speciaal geoptimaliseerde mobiele websites aan, zodat uw website zo goed mogelijk wordt weergegeven op een mobieltje.

Door de nieuwste technieken is het ook mogelijk om een bestaande website om te zetten naar een mobiele website. Dit kunnen wij doen door middel van Responsive webdesign.

Responsive webdesign
Responsive webdesign is een vrij nieuwe techniek waarmee u voor iedere grootte van een beeldscherm een aparte opmaak kan creeëren. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een mobieltje of tablet een speciale opmaak geven waar bijvoorbeeld het menu iets groter is, zodat u er makkelijker op kan touchen (klikken).

Schaling
Mobiele telefoons zijn er in verschillende soorten en maten. Bij een mobiele website is het van belang dat deze er op ieder mobieltje ongeveer hetzelfde uitziet. Daarvoor gebruikt Sjongejan Development een schaling die mee gaat met de grootte van uw beeldscherm. Hierdoor past de website altijd.

Hoe gaat dat in zijn werking?
Als u interesse heeft gekregen voor een mobiele website kunt u hiernaast een vrijblijvende offerte aanvragen. De ideeën voor uw website en de eventuele huidige website plaatst u in de toelichting. Nadat wij u de offerte hebben opgestuurd en u akkoord bent gegaan, beginnen wij met uw mobiele website.

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan!