Sjongejan Development

Complete website

Een goede website is een onmisbaar onderdeel van ieder succesvol bedrijf of organisatie. Sjongejan Development biedt de mogelijkheid om voor u een complete website te maken. De ontwikkeling van een complete website doen wij snel en professioneel. Aan de hand van uw ideeën bedenken wij graag wat voor u het makkelijkst en beste is.

Voor een bedrijf wat een informatieve website wil, die misschien maar eens in het jaar aangepast hoeft te worden, zullen wij een statische / vaste website aanbevelen. Voor een bedrijf wat elke dag bijvoorbeeld nieuwsbericht wil plaatsen zouden wij een CMS aanbevelen, waarmee de hele website te beheren is.

Content Managing System (CMS)
Een CMS is een afgeschermde plek waar u gemakkelijk de inhoud van uw website kunt beheren. Sjongejan Development werkt met open-source (gratis) systemen, zoals bijvoorbeeld: ModX of Wordpress. Sjongejan Development biedt ook op maat gemaakte systemen die voldoen aan uw eisen.

Dit is makkelijk, want zo hoeft u ons maar één keer in te huren om uw website werkend en up-to-date te maken.

Hoe gaat dat in zijn werking?
Als u interesse heeft gekregen voor een complete website kunt u hiernaast een vrijblijvende offerte aanvragen. De ideeën voor uw website plaatst u in de toelichting. Nadat wij u de offerte hebben opgestuurd en u akkoord bent gegaan, beginnen wij met uw website.

Allereerst maken wij een ontwerp wat goed aansluit op uw ideeën. Wanneer u het ontwerp goedkeurt gaan wij aan de slag met het technische gedeelte, namelijk het ontwerp omzetten tot een echte website. Wanneer het technische gedeelte helemaal afgerond is, presenteren wij u met trots de nieuwe website. Hierna volgt de oplevering.

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan!